Veilig en vertrouwd winkelen

Eenvoudig besteld, snel geleverd

Van 8:00 tot 17:30 telefonisch bereikbaar

Gratis bezorgd vanaf 50 euro

Highlights

Klantenservice

088 - 6266640

Wie zijn wij?

Meest verkochte producten

Kabel op rol kopen?

Omdat je vaak verschillende afstanden moet overbruggen met internet kabels, hebben wij een assortiment samengesteld met een ruime keuze uit verschillende lengtes van internet kabels op rol. Zo hebben wij Cat 5 kabels van bijvoorbeeld  50, 100 en 305 meter. Op deze manier vind je bij ons altijd de Cat 5 kabel van de juiste lengte en dankzij ons kleurenaanbod, heeft de kabel de voor jou ideale kleur.

Klik hier om direct een kabel op rol te selecteren

Waar koop je een goede kabel op rol?

Bij ons kan je vele verschillende kabels krijgen en aanschaffen. Alle kabels zijn eenvoudig en snel te selecteren en te bestellen. De bestelling is simpelweg te plaatsen in de webshop. Wij zorgen er dan voor dat de bestelling nog dezelfde dag wordt verzonden zodat deze de volgende werkdag mag worden verwacht. Je betaald bij ons veilig en vertrouwd via jouw eigen bank.

Een kabel op rol nodig?! De kabel der kabels!

Wij zijn een speciaalzaak op het internet welke zorgt voor de levering van hoogwaardige en kwalitatieve kabels. Je kan snel en eenvoudig een bestelling plaatsen in de webshop. Mocht je ergens vragen over hebben dan kun je altijd contact opnemen met de service desk. Het is zo dat je op de zuster websites van Kabelvinder.nl nog veel meer andere kabels dan een kabel op rol kunt kopen. Neem daar dus ook gerust een kijkje als je bijvoorbeeld een usb kabel of een HDMI kabel nodig hebt!
 

Ontdek vandaag nog welke verschillende kabels je bij ons kan kopen